Igrače za peskovnik in plažo 🏖

Aktualno 31. maj. 2021

Poletni meseci so otroke še posebaj pestri, zalivanje rož, grajenje gradov in lovljenje metuljev 🦋 ustvarjajo nepozabne dogodivščine. V ta namen smo za vas pripravili nekaj kvalitetnih pripomočkov priznanih blagovnih znamk.

Set silikonskih modelčkov za peskovnik ali na plažo

Set 4 silikonskih modelčkov za v peskovnik ali na plažo bo navdušili vaše malčke, ko bodo na plaži ustvarjali prelepe morske motive iz mivke! Set vsebuje 4 različne motive; delfinčka, školjko, rakovico in otroško nogico.

Otroška silikonska kanglica z zalivalko Scrunch Watering Can

Otroško silikonsko kanglico z zalivalko Scrunch lahko uporabite kjerkoli, kadarkoli in kakorkoli! Otroško vedro in zalivalka v enem iz 100% silikona je izredno priročno saj se lahko popolnoma zvije in s tem ne izgubi svoje oblike. Pozabite na vedra in zalivalke iz trde plastike, ki se zlahka zlomijo, Scrunch kanglico z zalivalko lahko zrolate v velikost otroške majčke kar jo naredi popolno za potovanja.

Igralna cesta za sestavljanje Waytoplay - Highway

Highway igralna cesta proizvajalca Waytoplay je odlična igrača za domišljijsko igro. Opazujte svojega malčka, ki bo z velikim navdušenjem sestavljal cesto po čisto svojem okusu in jo vedno znova in znova lahko spreminjal in prilagajal za svoje avtočke in ostale igrače.

Otroška zložljiva ribiška mreža Telescopic Net Scrunch

Otroška ribiška mreža je popolna za poletne dni na morju! Otroci se bodo zabavali ob lovljenju ribic, rakovic in nabiranju ostalih morskih zakladov. Mreža za lovljenje rib je izredno lahka in jo bodo lahko male ročice zlahkoto držale. Raztegljiva palica je narejena iz nerjavečega jekla, držalo pa je oblazinjeno z mehko, nedrsečo gumo.

Več igrač za na plažo in peskovnik pa lahko najdete na spodnji povezavi:

Igrače za peskovnik in plažo

Tag-i

Great! You've successfully subscribed.
Great! Next, complete checkout for full access.
Dobrodošel nazaj!
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.