Nova kolekcija šolskih torb Jeune Premier

Aktualno 29. maj. 2021

Od Pariza do Seula so najboljše šolske torbe in nahrbtniki za vrtec zagoto belgijske blagovne znamke, Jeune Premier. Odlikuje jih ergonomija, izjemen dizajn in odlična kakovost.

Pripravljeni na potovanje? Jeune Premier vas letos z kolekcijo Back to School 2021 popelje po Evropi ✈️ Podajte se na vožnjo iz Monte Carla v Pariz, na opazovanje morskih psov iz balona na vroči zrak in se na koncu sprostite na tulipanovih poljih Nizozemske.

Šolske torbe so namenjene otrokom do 12 let (prva in druga triada), vendar želijo ugoditi tudi zahtevam staršem. Otroci imajo barve radi, starši pa kakovost. Jeune Premiere šolske torbe in nahrbtniki so zato oblikovani z mislijo na oboje in so privlačni za otroke, kvaliteta pa zapelje mamice.

Prekrasne torbe It Bag Midi so skrbno dodelane in visoko kvalitetne šolske torbe, ki bodo s svojim čudovitim dizajnom očarale vas in vaše šolarčke. Šolske torbe It Bag Midi so primerne za prvošolke in prvošolce ter deklice in dečke nižjih razredov razredne stopnje.

Mehko oblazinjeno ergonomsko oblikovano hrbtišče šolske torbe skrbi, da se šolska torba dobro prilega hrbtu. Torba ima nastavljive naramnice, ki so široke, dobro podložene in nudijomaksimalno udobje pri nošenju. Hkrati je šolska torba izredno lahka, saj tehta le 1kg.

Zakaj so šolske torbe Jeune Premier zares nekaj posebnega pa si poglejte v modni predstvitvi kolekcije #BackToSchool2021

Za več informacij obišči otroško trgovino Silly.si

Tag-i

Great! You've successfully subscribed.
Great! Next, complete checkout for full access.
Dobrodošel nazaj!
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.