Ustvarjalni seti za spodbujanje otroške domišljije

Aktualno 31. maj. 2021

Ustvarjanje z otroci ob različnih priložnostih spodbujajo otroško domišljijo in ustvarjalnost ter krepijo domišljijo in fino motoriko.

Ustvarjalna knjižica za izdelovanje iz papirja Začarani gozd Fabelab Mini Makers - Enchanted Forest Paper Activity Booklet
Ustvarjalna knjižica za izdelovanje iz papirja Začarani gozd Fabelab Mini Makers - Enchanted Forest Paper Activity Booklet

Otroški ustvarjalni kompleti oziroma kreativni seti so prekrasno rojstnodnevno darilo za otroke, še posebaj tiste, ki imajo radi ustvarjanje in kreativno igro. S kompleti za ustvarjanje popestite deževne dni, ki so kot nalašč za ustvarjanje z otroki ali pa za kreativno preživljanje časa s prijatelji.

Ustvarjalni set Začarani gozd - Fabelab

DIY ustvarjalnica iz papirja s čudovitimi ustvarjalnimi izzivi za otroke, z več kot 150 nalepkami in brez uporabe lepila. Prepogni, sestavi, okrasi z nalepkami in ustvari svojo zgodbo s to prikupno knjižico.

Ustvarjalni set Počitnice na morju - Fabelab

Ustvarjeni izdelki so ravno prave velikosti, da jih lahko vključite v igro in vaše male žepne prijatelje popeljete na kampiranje ob vetrovnem Srečnem oceanu in je odlična za dopolnitev igre vlog z malimi mehkimi lutkami.

Ustvarjalni set za Taborjenje - Fabelab

Tag-i

Great! You've successfully subscribed.
Great! Next, complete checkout for full access.
Dobrodošel nazaj!
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.